Effektiv Städning: Guide till rondeller

2024-01-30

Rondeller är oumbärliga verktyg för effektiv städning i olika typer av miljöer, från hemmet till kommersiella och industriella lokaler. Dessa mångsidiga verktyg används för att rengöra och polera olika typer av golv. Att använda rätt typ av rondell för rätt ändamål är avgörande för att uppnå bästa städresultat. Här är en guide till olika typer av rondeller och deras användningsområden.

 

1. Polerrondeller

Polerrondeller används för att polera hårda ytor som trägolv, stenplattor och betonggolv. Dessa rondeller är vanligtvis tillverkade av mjuka  syntetiska fibrer och är utformade för att ge en högglansig finish utan att repa ytan. Polerrondeller kan användas med polish eller vax för att ge ytan en jämn och blank finish.

 

2. Skurborstrondeller

Skurborstrondeller är utformade för att effektivt avlägsna fastsittande smuts, fläckar och ingrodd smuts från hårda ytor såsom betong, kakel och vinylgolv. Dessa rondeller -innehåller slipmedel, och används tillsammans med vatten och/eller rengöringsmedel för att skrubba bort smutsen. Skurborstrondeller finns i olika grovhetsgrad beroende på städbehovet.

 

3. Sliprondeller/slipnät

Sliprondeller används för att slipa ner ojämnheter och jämna ut ytor på  t.ex.  trägolv.. Dessa rondeller är vanligtvis tillverkade av abrasiva material såsom sandpapper eller slipnät och används med slipmaskiner för att åstadkomma önskad ytförbättring. Sliprondeller finns i olika grit för att passa olika behov.

 

Rondeller är mångsidiga verktyg som används för att rengöra, polera, slipa och olika typer av ytor. Genom att använda rätt typ av rondell för rätt ändamål kan du uppnå bästa städresultat och bevara ytor i gott skick. Investera i högkvalitativa rondeller och använd dem med lämpliga städprodukter och maskiner för att säkerställa effektiv och professionell städning. Oavsett om det är att polera trägolv, skura betonggolv eller slipa ner ojämnheter, finns det en rondell som är perfekt för jobbet.


Tillbaka

Anmälan till nyhetsbrevAnmäl dig här »

Kontakta Clean PartClean Part AB
Ekebergsvägen 103
305 75 Getinge
Telefon: 035-580 65
E-post: info@cleanpart.se