Allmän information om våra produkter

Clean Part säljer högkvalitativa tillbehör till städmaskiner till mycket attraktiva priser. De leverantörer vi samarbetar med är världsledande inom sina respektive områden och produkterna de framställer är av högsta kvalitet. Anledningen till att vi kan hålla en så låg prisbild är att vi tar våra produkter direkt från tillverkaren och på så sätt undviker kostsamma mellanhänder.

Efter många år i branschen har vi den kunskap och flexibilitet som krävs för att hjälpa våra kunder hitta vad de söker. Den kunskap som finns inom företaget reflekteras i vår produktkatalog som innehåller ca 6000 olika artiklar. Katalogen, som är unik i sitt slag på marknaden, gör det möjligt för våra kunder att på ett smidigt sätt identifiera vilken artikel som passar till vilken maskin. Vi arbetar ständigt med att uppdatera vårt sortiment utifrån de nya maskinmodeller som introduceras på marknaden. Se alla maskinmärken vi säljer i listan till höger.

Vår filosofi är att tillbehör till städmaskiner är varor som ska vara lätta att komma åt för kunden. Därför lagerhåller vi alla produkter i vårt sortiment. Det gör att vi kan ge dig som kund en snabb service med omgående leveranser.

Som kund hos oss behöver du inte längre vända dig till flera olika leverantörer för tillbehör till städmaskiner. Hos oss hittar du allt på ett och samma ställe vilket gör att du sparar tid.

 

Vi har tillbehör till följande maskinmärken:

Adiatec            

Alto/American Lincoln

Alto Clarke

Cimex

Cleanfix

Columbus

Comac

CTM

Dulevo

Duplex

Duster

Electrolux

Eureka

Fimap

Fiorentini/ICM

Floor

Gansow

Hako

IPC

ISAL

Kärcher

Minuteman

Mirage

Nilco

Nilfisk/Advance

Nobles/Tennant

Numatic

OMM

Power Boss

Power Flite

Pulimat

Pullman/Beva Clean

RCM

Rotowash

Selco

Sorma

Taski

Teknova

Tennant

TSM

Wayne

Wetroc

Victor

Windsor

Wirbel